Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Serif. Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid
Home.Behandeling.Voorbeelden.Over de praktijk.NVKH.Doorverwijzers.Contact.
fitnesscenter

 

 

 

 

PRAKTIJK VOOR KLASSIEKE HOMEOPATHIE
CHRIS SCHAAFSMA - NVKH-registerhomeopaat
Brinkhorst 3 (‘t Clockhuys)
Haren (Groningen)  
Telefoon:
0592 - 869 719  /  06 - 23 38 88 64  (mobiel)

© Praktijk Klassieke Homeopathie Chris Schaafsma / 2015                                                                                     Sitemap         Disclaimer

Postadres:
Valkenlaan 3, 9481 EA VRIES

 

Beroepsvereniging NVKH: kwaliteitgarantie behandeling

De praktijk is aangesloten bij de NVKH, de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten. Daardoor wordt de kwaliteit van de behandeling gegarandeerd. Klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming. Tevens worden de consulten door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure (KAB, www.kab-klachten.nl) die in samenwerking met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) tot stand is gekomen, maakt deel uit van het NVKH-kwaliteitsbeleid.

Onafhankelijke consumentenbelangenorganisatie KVHN

De praktijk is tevens aangesloten bij de KVHN, de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland. De KVHN is een onafhankelijke consumentenbelangenorganisatie die objectieve informatie verstrekt over homeopathie aan particulieren en professionals. Ook de KVHN ziet toe op de kwaliteit van gezondheidszorg. In samenspraak met artsen en klassiek homeopaten is een kwaliteitsstatement geformuleerd.

Home -> Beroepsvereniging NVKH

 

>> Meer over de NVKH

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Meer over de KVHN

 

Klik op het logo voor meer informatie over de NVKH.
Klik op het logo voor meer informatie over de KVHN.
Home