Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Serif. Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid
Home.Behandeling.Voorbeelden.Over de praktijk.NVKH.Doorverwijzers.Contact.
fitnesscenter

 

 

 

 

PRAKTIJK VOOR KLASSIEKE HOMEOPATHIE
CHRIS SCHAAFSMA - NVKH-registerhomeopaat
Brinkhorst 3 (‘t Clockhuys)
Haren (Groningen)  
Telefoon:
0592 - 869 719  /  06 - 23 38 88 64  (mobiel)

© Praktijk Klassieke Homeopathie Chris Schaafsma / 2015                                                                                     Sitemap         Disclaimer

Postadres:
Valkenlaan 3, 9481 EA VRIES

 

Informatie voor doorverwijzers

Bent u aanbieder in de gezondheidszorg? Praktijk Klassieke Homeopathie Chris Schaafsma werkt graag samen met andere disciplines in de gezondheidszorg en komt graag in contact met meer partners.  

Praktijkbrochure
Wilt u meer informatie over de praktijk? Vraagt u dan een brochure met praktijkinformatie aan. In deze brochure vindt u informatie over de praktijk en informatie over hoe een behandeling met klassieke homeopathie in zijn werk gaat. Wij sturen u deze graag gratis en vrijblijvend toe. Uiteraard kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen met de praktijk.  

Iemand doorverwijzen
Wilt u iemand doorverwijzen? Dan kunt u dat u eventueel via deze site doen. Uiteraard kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen met de praktijk.  

Wanneer u een patiënt naar de praktijk doorverwijst, vindt er (indien gewenst en in samenspraak met de patiënt) een terugkoppeling plaats van de behandeling en de resultaten. Het is mogelijk om klassieke homeopathie toe te passen tijdens/naast een reguliere behandeling. De klassiek homeopatische behandeling kan dan ondersteunend of aanvullend werken.
Home -> Informatie voor doorverwijzers

 

SNEL NAAR:

            >>  Praktijkbrochure aanvragen
            >>  Iemand doorverwijzen
Praktijkbrochure aanvragen
Formulier doorverwijzing
Home